Cookies og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

CoCreate.io Ivs
Gormsgade 17
7100 Vejle

Ejeren af virksomheden hedder Sanne Moth og kan fanges her:
Email: sanne@sannemoth.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad bruges cookies til på CoCreate.io?

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Her indsamles alene oplysninger om navn og emailadresse. Disse oplysninger bruger vi bla. til at sende dig notifikationer, når der sker nyt på din profil eller projekter du følger. Du kan selv indstille hvor tit du ønsker at modtage disse notifikationer under dine profilindstillinger.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos CoCreate.io, skal du rette henvendelse på sanne@sannemoth.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Det er umuligt at gardere sig imod ulovligheder fra tredjeparts side, så i den forstand afgiver du dine information på eget ansvar, men vi forsikrer, at vi gør alt, hvad vi kan for at opretholde maksimal sikkerhed og overholder altid gældende lovgivning på databehandlingsområdet.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Scroll ned for mere indhold